Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.

Опис

Ключові слова

технологія, технология, technology, сировина, суміш фосфатна, м’ясні фарші, модельні варені ковбаси, якість, сырьё, смесь фосфатная, мясные фарши, модельные варёные колбасы, качество, phosphatic mixture, meat raw, cooked sausages, quality, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.

Зібрання