Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.
Опис
Ключові слова
технологія, технология, technology, сировина, суміш фосфатна, м’ясні фарші, модельні варені ковбаси, якість, сырьё, смесь фосфатная, мясные фарши, модельные варёные колбасы, качество, phosphatic mixture, meat raw, cooked sausages, quality, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.