Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.
Опис
Ключові слова
технологія, технология, technology, сировина, суміш фосфатна, м’ясні фарші, модельні варені ковбаси, якість, сырьё, смесь фосфатная, мясные фарши, модельные варёные колбасы, качество, phosphatic mixture, meat raw, cooked sausages, quality, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.