Розвиток інтелектуального потенціалу підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Харчова промисловість є пріоритетною галуззю у народному госпо-дарстві країни. Підприємства харчової промисловості забезпечують сталий розвиток у сучасній економіці держави. Підприємство харчової галуззі здатне завоювати короткострокову конкурентну перевагу різними шляхами, однак у довгостроковій перс-пективі їх вибір різко скорочується. Food industry is a priority sector in the national economy. Food industry providing sustainable development in today's economy. The company is able to conquer the sector of food short-term competitive advantage in various ways, but in the long run, the choice is sharply reduced.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, інтелектуальний потенціал, харчова промисловість, food, intellectual potential, food processing, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Степанчук, С. О. Розвиток інтелектуального потенціалу підприємств харчової промисловості / С. О. Степанчук // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24–25 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. — С. 77–80.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced