Перспективи використання екстрактів рослинної сировини у виробництві вафельних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У результаті проведених досліджень встановлено, що додавання екстракту люцерни у технологію вафельних виробів є доцільним та ефективним, оскільки дозволяє розширити асортимент продукції функціонального призначення з відмінними показниками якості. Додавання екстракту люцерни в начинку для вафель дозволяє створити продукт з широким спектром біологічно активних речовин. As a result of the studies found that the addition of an extract of alfalfa in wafer technology products is appropriate and effective, as it allows to extend the range of products with different functional setting quality indicators. Adding alfalfa extract in the filling for wafer to create a product with a wide range of biologically active substances.

Опис

Ключові слова

екстракт люцерни, рослинна сировина, вафельні вироби, wafer products, alfalfa extract, herbs, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Заріцька, А. Перспективи використання екстрактів рослинної сировини у виробництві вафельних виробів / Аліна Заріцька, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 60-61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced