Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво білкових продуктів з волоського горіха дозволить розширити сучасний ринок харчових продуктів, виступить альтернативою виробництву продуктів з високим вмістом білка тваринного походження. Отриманий продукт має високу біологічну та харчову цінність, є незамінним джерелом амінокислот, його можна вживати, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими харчовими продуктами. Production of the protein products of walnut will expand the current food market, will deliver an alternative to the production of foods high in animal protein. The resulting product has a high biological and nutritional value, is an indispensable source of amino acids, it can be used both in pure form and in combination with other foods.

Опис

Ключові слова

волоський горіх, білкові продукти, харчові продукти, protein products, walnut, food, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Савчук, Ю. Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха / Юрій Савчук, Світлана Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 77-78.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced