Дослідження показників якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримані екстракти з нетрадиційної сировини мають прийнятні для галузі безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв органолептичні та фізико-хімічні властивості, є джерелом ароматичних та біологічно активних речовин, що зумовлює перспективи їх використання під час розроблення нових напоїв. These extracts from non-traditional materials are suitable for the industry of soft and alcoholic beverages organoleptic and physico-chemical properties, is a source of aromatic and biologically active substances, which makes the prospects for their use in the development of new beverages.
Опис
Ключові слова
лікеро-горілчані напої, нетрадиційна рослинна сировина, безалкогольні напої, alternative herbs, Alcoholic Beverage, soft Drinks, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Романіка, Є. Дослідження показників якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини / Євгенія Романіка, Ксенія Науменко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 98-100.