Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для забезпечення належної якості хліба з композиційної суміші, що містить кукурудзяне борошно необхідно застосовувати певні технологічні заходи. Таким заходом може бути використання поліпшувача «Моле Гранум». To ensure the quality of bread from composite mixture containing corn flour is necessary to apply certain technological measures. This measure would be to use Organic "Mole Granum."

Опис

Ключові слова

композиційна суміш, хліб, кукурудзяне борошно, composite mixture, bread, cornflour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Писарець, О. Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба / О. Писарець, Н. Іванушко, В. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 167-168.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced