Визначення якості пророщеного зерна пшениці

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Якість зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі, за всіма показниками вища порівняно з нативним зерном. Quality wheat, sprouted in a solution of sea salt, all indicators is higher compared to the native grain.

Опис

Ключові слова

зерно пшениці, нативне зерно, пророщене зерно, wheat, native seed, germinated seeds

Бібліографічний опис

Романовська, О. Визначення якості пророщеного зерна пшениці / Ольга Романовська, Тетяна Поп // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 246-247.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced