Створення сумішей пластівців із зернових культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сучасному етапі розвитку круп'яного виробництва харчова промисловість потребує удосконалення як обладнання, так і продуктів харчування. Тому одним з продуктів було обрано суміш пластівців: вівсяні, житні, гречані та пшоняні пластівці. В подальшому суміш подрібнюється і направляється на одну з ліній термічної обробки: на лінію екструдуванню або на лінію гранулювання. At the present stage of development of cereal production food industry needs to be improved both equipment and food. Therefore, one of the products has been chosen mix cereal: oat, rye, buckwheat and Millet flakes. Thereafter the mixture is crushed and sent to one of the lines of heat treatment: the line or the line extrusion granulation.

Опис

Бібліографічний опис

Кожевникова, М. Створення сумішей пластівців із зернових культур / Мирослава Кожевникова, Олег Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 274-275.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в