Дослідження кінетики гідролізу-екстрагування пектинових речовин картопляної сировини

Ескіз

Дата

2014

Автори

Пастух, Ганна Степанівна
Грицай, Ю. С.
Грабовська, Олена Вячеславівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті проведених досліджень встановлено кінетичні закономірності, які дають змогу підібрати оптимальні умови кислотно-термічного гідролізу картопляної мезги, які б забезпечували максимальну швидкість процесу і високий вихід пектину. As a result of research the kinetic laws that allow to find the optimal conditions for acid hydrolysis of potato pulp thermal that would ensure maximum process speed and high yield of pectin.

Опис

Ключові слова

картопляна сировина, пектинові речовини, гідроліз-екстрагування, pectin  , raw potato, hydrolysis-extraction, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Пастух, Г. Дослідження кінетики гідролізу-екстрагування пектинових речовин картопляної сировини / Ганна Пастух, Юлія Грицай, Олена Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 294-295.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced