Підготовка води для приготування напоїв з використанням природних сорбентів
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В процесі підготовки води для приготування напоїв доцільно використовувати вище перелічені природні мінерали, а особливо кремінь. Останній не тільки покращує фізико-хімічні показники води, але ще є корисним для здоров'я людини. In the preparation of water for making beverages should be used above listed natural minerals, especially flint. Last not only improves the physical and chemical properties of water, but is useful for human health.
Опис
Ключові слова
природні сорбенти, підготовка води, напої, drinks, nature sorbents, preparation of water, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Долгошеєва, Ю. Підготовка води для приготування напоїв з використанням природних сорбентів / Юлія Долгошеєва, Наталія Павленко, Любомир Хомічак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 305-306.