Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для використання гарбуза, як наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування, раціональними параметрами процеса бланшування є: концентрація цукрового сиропу - 70 %, тривалість взаємодії фаз - 5 хв. To use the pumpkin as a filler in the production of canned baby food, rational blanching process parameters are: concentration of sugar syrup - 70%, duration of interaction phases - 5 min.

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, бланшування гарбуза, консерви, preserves, baby foods, blanching pumpkin, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування / Ірина Буряк, Світлана Матко, Людмила Мельник, Олександр Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 410-411.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced