Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для використання гарбуза, як наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування, раціональними параметрами процеса бланшування є: концентрація цукрового сиропу - 70 %, тривалість взаємодії фаз - 5 хв. To use the pumpkin as a filler in the production of canned baby food, rational blanching process parameters are: concentration of sugar syrup - 70%, duration of interaction phases - 5 min.
Опис
Ключові слова
дитяче харчування, бланшування гарбуза, консерви, preserves, baby foods, blanching pumpkin, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування / Ірина Буряк, Світлана Матко, Людмила Мельник, Олександр Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 410-411.