Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюре

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліди показали, що додавання амарантової олії в порівнянні з соняшниковою призводить до більш повільного наростання кислотності з часом і вказує на антиоксидантну активність даного продукту. Experiments have shown that the addition of Amaranth oil compared with sunflower leads to a slower increase of acidity with time and indicates the antioxidant activity of the product.

Description

Citation

Черчович, О. Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюре / Олександра Черчович, Оксана Точкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 420-422.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By