Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання біологічно активних добавок «Женьшень в клітковині», «Пектин гарбуза в клітковині», «Гречка з інуліном» у технології сухих молочних десертних сумішей для коктейлів забезпечує приготування високоякісних, поживних харчових продуктів, які не потребу ють складного і тривалого оброблення. The use of dietary supplements "Ginseng in fat", "pumpkin pectin in tissue," "Buckwheat with inulin" technology in dry dairy dessert mixes for cocktails cooking provides high-quality, nutritious food that does not require complicated tion and long-term treatment.

Опис

Ключові слова

сухі багатокомпонентні суміші, біологічно активні добавки, коктейлі, dietary supplements, dry multicomponent mixtures, cocktails, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Пухляк, А. Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів / Анастасія Пухляк, Лусіне Тер-Маркарян, Оксана Гребельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 492-494.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced