Нормування вмісту радіоактивних речовин в продуктах харчування
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ступінь забруднення радіонуклідами овочів становить 1,25. Це свідчить проте, що овочі є радіоактивними і непридатними до реалізації і вживання. Виживання їх можливе лише після ретельного промивання гарячою водою.
The degree of contamination of vegetables is 1.25. This indicates that vegetables are radioactive and unsuitable to implement and use. Their survival is possible only after a thorough washing with hot water.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, екологія, радіоактивні речовини, radioactive substances, ecology, food, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Нормування вмісту радіоактивних речовин в продуктах харчування / Юлія Вакула, Оксана Панько, Ольга Тогачинська, Оксана Ничик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 557-558.