Розробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складом
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено можливість внесення 5-15 % білкового соєвого концентрату у хлібобулочні вироби. Запропоновано для хліба з підвищеним вмістом продуктів переробки сої використовувати розроблений комплексний поліпшувач якості.
We studied the possibility of introducing 5-15 % soy protein concentrate in bakery products. Proposed for bread with a high content of products of processing of a soya to use comprehensive improver quality.
Опис
Ключові слова
хліб, тісто, соя, білковий концентрат, якість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread, dough, soy, protein concentrate, quality, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Арсеньєва, Л. Ю. Розробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складом / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Збірник наукових праць ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2003. – Вип. 8. – С. 43–49.