Дослідження режимів та способів замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено режими замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба. Встановлено, що найкращі результати отримуємо за низьких температур, але кислого середовища (використання молочної сироватки чи розчину аскорбінової кислоти).
Опис
Ключові слова
хліб, зерно, замочування, вода, сироватка, bread, grain, soaking, water, serum, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ященко, О. М. Дослідження режимів та способів замочування зерна пшениці для виробництва зернового хліба / О. М. Ященко, В. М. Махинько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 74-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 261.