Статичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У зв'язку з необхідністю збереження та підвищення конкурентоспроможності підприємств на міжнародному ринку, а також посилення контролю безпеки української та імпортованої продукції, підприємства починають впроваджувати інтегровані системи простежування продукції на всьому її шляху від виробника до кінцевого продукту. Комплексна модернізація виробництва та логістики харчової продукції відповідно до європейських стандартів є неможливим без впровадження експресних, скринінг-методів контролю якості та безпеки харчової продукції. Due to the need to preserve and improve the competitiveness of enterprises in the international market, and strengthening security controls Ukrainian and imported products, companies are beginning to implement an integrated system of traceability of products throughout its journey from producer to final product. Comprehensive modernization of production and logistics of food products in accordance with European standards is not possible without the introduction of express, screening methods for quality control and food safety.

Опис

Ключові слова

електронний ніс, модернізація виробництва, скринінг-методи контролю якості, electronic nose, electronic tongue, modernization of production, screening methods for quality control, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Арсеньєва, Л. Ю. Статичний HEADSPASE аналіз ковбасних виробів / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Пасічний, А. О. Калініченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 26-28

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced