Морозиво зі зниженою енергетичною цінністю

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дієтотерапія є основою лікувально-профілактичного харчування. Людям з порушеним обміном речовин рекомендовано харчовий раціон зі зниженою енергетичною цінністю, в основному за рахунок обмеження простих вуглеводів та жирів. З дієтичного раціону, який містить усі незамінні для організму компоненти, виключається чи обмежується цукор та цукровмісні продукти. Замість цукру застосовують замінники

Опис

Ключові слова

морозиво, стевія, дієтотерапія, ice, stevia, diet therapy, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Морозиво зі зниженою енергетичною цінністю / С. А. Бажай-Жежерун, К. О. Тєлєгін // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 94-95

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced