Формування екологічної культури на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Постійне зростання забруднення навколишнього середовища призводить до непередбачуваних наслідків. Підприємства харчової промисловості в ре-зультаті виробництва здійснюють велику кількість відходів та викидів. Ви-робництво продуктів харчування є ресурсомістким та передбачає утворення відходів виробництва. The constant increase in pollution leads to unintended consequences. The food industry in the re-production result carry a lot of waste and emissions. You-duction of food is intensive and involves waste production.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, екологічна культура, навколишнє середовище, food processing, ecological culture, environmental

Бібліографічний опис

Лозовська, Н. М. Формування екологічної культури на підприємствах харчової промисловості / Н. М. Лозовська // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. — С. 99-101.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced