Методичні підходи до оцінення ефективності управління витратами виробництва на хлібопекарських підприємствах

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

витрати, собівартість, ефективність, costs, calculation, efficiency, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Скригун, Н. П. Методичні підходи до оцінення ефективності управління витратами виробництва на хлібопекарських підприємствах / Н. П. Скригун // Стратегические вопросы мировой науки – 2007. Экономические науки : материалы ІІ Международной научно-практической конференции. – Днепропетровск : Наука и образование, 2007. – Т. 4. – С. 79-81.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced