Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Згідно проведених досліджень встановлено, що введення до складу соняшникової олії 5 % олії персикової призводить до швидкого накопичення пероксидних сполук у купажі. На 35-й день зберігання ПЧ купажу (соняшникова олія 95 % х персикова олія 5 %) досягло 11,7 ммоль ½О/кг. Внесення олії виноградних кісточок та пшеничних зародків у кількості 5% відповідно уповільнює зростання величини ПЧ. According to the research found that the introduction of sunflower oil 5% oil peach leads to a rapid accumulation of peroxide compounds in the blend. 35 day storage IF blend (sunflower oil 95%'s peach oil 5%) reached 11.7 mmol ½O / kg. Adding grape seed oil and wheat germ in the amount of 5% in slowing the increase of PT.
Опис
Бібліографічний опис
Комаренко, Я. А. Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання / Я. А. Комаренко, І. Г. Радзієвська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 155-156.