Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.

Опис

Ключові слова

олієжировий комплекс, калорійність, майонез, oil and fat sector, calories, mayonnaise, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів / Л. О. Бердашкова, В. О. Бахмач, Т. Т. Носенко, Н. І. Вовкодав // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 162-163.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced