Дослідження технології майонезу з використанням моно-диацилгліцеролів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Майонез займає одне з ведучих місць і користується великим попитом у населення, він задовільняє різні смаки, підходить практично до всіх вікових груп. Майонез на яєчних жовтках — це продукт високої харчової цінності, але для хворих, які повинні контролювати вміст холестерину в їжі, споживання його має бути обмеженим. Mayonnaise is one of the leading places and is in great demand among the population, it satisfies different tastes, suitable for almost all age groups. Mayonnaise in egg yolks - a product of high nutritional value, but for patients who have to control cholesterol in food, its consumption should be limited.
Опис
Ключові слова
яєчний порошок, емульгатор, майонез, egg powder, emulsifier, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Тимощук, А. Ю. Дослідження технології майонезу з використанням моно-диацилгліцеролів / А. Ю. Тимощук, В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 163-164.