Удосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якості

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даного дослідження було удосконалення технології м'ясних продуктів в умовах нестабільності якості м'ясної сировини шляхом розробки коригувальних технологічних прийомів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників, які формують якість і безпечність готової продукції. The aim of this study was to improve the technology of meat products in an unstable raw meat quality by developing corrective processing methods based on evaluation of the "barrier" of the indicators that shape the quality and safety of the finished product.

Опис

Ключові слова

міоглобін, молекулярний кисень, колір м'яса, myoglobin, molecular oxygen, color of meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гапченко, H. О. Удосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якості / H. О. Гапченко, А. О. Бовкун, I. І. Кишенько // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 43-44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced