Створення заквашувальної композиції для функціональних продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В останні два десятиліття деякі теорії щодо виняткової ролі кисломолочних продуктів в оздоровленні людей отримали наукове підтвердження, і окремі ферментовані молочні продукти стали відносити до функціональних, з високою біологічною активністю, спеціального призначення. In the last two decades several theories about the exceptional role of dairy products in the rehabilitation of people have scientific evidence, and some fermented milk products were classified into functional, high biological activity, a special purpose.

Опис

Ключові слова

молочнокислі бактерії, заквашувальні композиції, функціональні продукти, functional foods, lactic acid bacteria, zakvashuvalni composition

Бібліографічний опис

Келлер, А. Створення заквашувальної композиції для функціональних продуктів / Анна Келлер, Світлана Даниленко, Ірина Панасюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 608-609.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced