Особливості виробництва йогуртів в домашніх умовах
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було дослідити процеси виготовлення йогурту в домашніх умовах.
The aim was to investigate the processes of manufacturing yogurt at home.
Опис
Ключові слова
йогурт, молоко пастеризоване, кисломолочні напої, yogurt, pasteurized milk, milk drinks, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Гребельник, О. Особливості виробництва йогуртів в домашніх умовах / О. Гребельник, А. Яценко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 102-103.