Біологічні особливості Coprinus comatus (O.F.Müll.) Pers

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За одержаними результатами відібрано культуру, яка здатна до надсинтезу. Після оптимізації умов культивування запропонований штам може бути впроваджений в біотехнологію. According to the results obtained by selected culture that is able to supersynthesis. After optimization of culture conditions proposed strain can be implemented in biotechnology.

Опис

Ключові слова

Coprinus comatus (O.F.Müll.) Pers, їстівні гриби, народна медицина, надсинтез, edible mushrooms, traditional medicine, supersynthesis

Бібліографічний опис

Полюх, Н. Біологічні особливості Coprinus comatus (O.F.Müll.) Pers / Наталія Полюх, Маргарита Ломберг // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 649-650.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced