Моделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Моделювання процесу подачі тіста і фаршу в пельменному автоматі СУБ при різних геометричних параметрах подаючого пристрою дозволило визначити найбільш доцільну його конструкцію і режим його роботи.
Simulation of feed dough and stuffing in ravioli machine SMS under various geometric parameters feeding device possible to determine the most appropriate structure and its mode of operation.
Опис
Ключові слова
пельменні вироби, моделювання, формування тістової трубки, forming dough tube, Ravioli products, modeling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Самсоненко, О. Моделювання процесу формування тістової трубки і наповнення її фаршем при виробництві пельменних виробів / Олексій Самсоненко, Віталій Таран, Олександр Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 36-37.