Інтенсифікація процесу утворення білкового згустку шляхом удосконалення апарату для сквашування молока

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При дослідженні інтенсифікації процесу утворення білкового згустку з модернізацією сировиготовлювача конструкції «ВНИМИ», було проведене удосконалення ванни для заквашування згустку з втановленням шнековової мішалки, а також гідравлічного приводу індивідуально-насосного типу, що пришвидшує процес сквашування згустку і збільшує його насичуваність білковим зерном. In the study of intensification of protein clot formation modernization construction Cheese "ow" was conducted for improving baths zakvashuvannya bunch of vtanovlennyam shnekovovoyi mixers and hydraulic drive individual pump type that accelerates the process of fermentation clot permeability and increases its protein grain.

Опис

Ключові слова

сквашування молока, виробництво сирів, інтенсифікація, production of cheese, intensification, fermenting milk, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Наглий, В. Інтенсифікація процесу утворення білкового згустку шляхом удосконалення апарату для сквашування молока / В'ячеслав Наглий, Ігор Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 40-42.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced