Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення перемішуючого пристрою кристалізатора молочної сироватки встановлено: доцільність застосування мішалки з чітко визначеними розмірами та кутовою швидкістю обертання, що забезпечить вищу продуктивність. As a result of theoretical and experimental studies for improving mixing device mold whey installed: feasibility of mixers with well-defined size and angular velocity, which will provide better performance.

Опис

Ключові слова

кристалізація, молочна сироватка, молочна промисловість, crystallization, whey, dairy, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ященко, В. Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання / Вячеслав Ященко, Юрій Вересоцький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 131-132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced