Вплив конструктивно-технологічних параметрів екструдера на коефіцієнт тертя при гранулюванні лушпиння соняшника

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Незалежно від апаратурного оформлення процесу, основний вплив на формування гранул має коефіцієнт тертя між дисперсним матеріалом (ДМ) та поверхнею формуючої головки екструдера: підвищення величини коефіцієнта тертя сприяє збільшенню густини гранул, проте значно збільшує й енерговитрати на процес пресування. Regardless of the hardware design process, the main influence on the formation of granules has a coefficient of friction between the dispersed material (DM) and the surface forming extruder head: increase the coefficient of friction increases the density of granules, but also significantly increases energy consumption in the process of extrusion.

Опис

Ключові слова

екструдування, лушпиння соняшника, гранулювання, extrusion, sunflower husk, granulation

Бібліографічний опис

Прохоренко, О. Вплив конструктивно-технологічних параметрів екструдера на коефіцієнт тертя при гранулюванні лушпиння соняшника / Олексій Прохоренко, Дмитро Риндюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 298-300.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced