Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», filler containing carotene «Carrot Honey», ресторанне господарство, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 404-406.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced