Системи регулювання неперервної подачі сипучих матеріалів на кондитерській фабриці
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Деякі задачі, що вирішується при автоматизації підприємств, специфічні, до них відносяться задачі, що направлені на створення систем дозування та врахування продукції. Одним із підприємств з такими задачами є кондитерська фабрика, ефективність якої визначається такими показниками, як якість та продуктивність.
Some problems to be solved with automation, specific, these are the problems that are aimed at creating dosing and consideration of product. One of the companies with the following objectives are confectionery, whose effectiveness is determined by indicators such as quality and productivity.
Опис
Ключові слова
кондитерське виробництво, дозування продукції, автоматизація, confectionery production, dispensing products, automation, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Конон, А. Системи регулювання неперервної подачі сипучих матеріалів на кондитерській фабриці / Артем Конон // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 448-449.