Підтримка діяльності відділу контролю якості на ВАТ «Славутський хлібозавод»
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасні інформаційні технології дозволяють здійснювати контроль, облік та аналіз процесів управління якістю, що дозволяє підвищити ефективність діяльності структурного підрозділу, а отже, і виробничого процесу загалом. Modern information technology allows control, monitoring and analysis of quality management processes, thus enhancing the effectiveness of the structural unit, and hence the production process as a whole.
Опис
Ключові слова
хлібозавод, оптимізація роботи, контроль якості, bakery, optimization of work, quality control
Бібліографічний опис
Вербицька, Б. Підтримка діяльності відділу контролю якості на ВАТ «Славутський хлібозавод» / Богдана Вербицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 472-474.