Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі по-лігексаметиленгуанідину(«Біодез»), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти («Жавель-Клейд», «Са-нітарін») для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання.
Influence oispecificcomposition ofmicroflora!ofsugarbeetson relation tointensityoi'theirrotting. Efficiency oi'application oi'new'fungitsidpreparations fortreatmentofsugarbeetbefore the laying on storage is explored.
Опис
Ключові слова
цукрові буряки, кагатна гниль, мікробіологічні процеси, мікроміцети, бактерії, фунгіцидний засіб, sugar beets, rotofcagat, microbiological processes, micromitsets, bacteria, meanoffoungitsid, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Гусятинська, Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. – С. 36–38.