Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The latest designs of national and foreign gerodietic products were analyzed. Developed a technology of sausage products with bone paste. Examined a microstructure of model sausage meat with different content of bone paste. Determined the optimal share of bone paste in sausages.
Опис
Ключові слова
meat, bone paste, rapana seashell, quail eggshell, mussel shell, receipt, boiled sausage, gerodietic nutrition, м'ясо, кісткова паста, ракушка рапана, перепелина яєчна шкаралупа, стулки мідії, варена ковбаса, геродієтичне харчування, мясо, костная паста, раковины рапана, перепелиная яичная скорлупа, створки мидий, вареная колбаса, геродиетическое питание, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Peshuk, L. Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus / L. Peshuk, N. Budnik, O. Galenko // Journal of Faculty of Food Engineering, Ştefan cel Mare University. – Suceava, 2011. – P. 1–7.