Антоціанові барвники та їх індикаторні властивості

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

З'ясовано, що антоціанові барвники, одержані з червонокачанної капусти та чорноплідної горобини мають високу чутливість до зміни рН середовища, тому їх можна з успіхом застосовувати в якості індикаторів для визначення незначних змін кислотності середовища та харчових барвників червоно-фіолетового кольору у слабо кислому або нейтральному середовищі. It was found that anthocyanin dyes derived from red cabbage and chokeberry are highly sensitive to changes in pH, so they can be successfully used as indicators to determine minor changes acidity and food coloring red-purple in weakly acidic or neutral environment.

Description

Citation

Пурс, А. Антоціанові барвники та їх індикаторні властивості / Анастасія Пурс, Яна Рубан, Наталія Сімурова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 666-667.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By