Фарш для напівфабрикату замороженого, у тістовій оболонці (Патент на винахід № 105099)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Формула винаходу:
Фарш для напівфабрикату, замороженого у тістовій оболонці, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношенні компонентів, мас. %:
свинина жилована жирна 25,0-34,0
яловичина котлетна 21,0-30,0
куряче м'ясо односортне 30,0-33,0
цибуля ріпчаста 4,0-5,0
яйця перепелині 3,5-6,0
сіль кухонна 1,8-2,0
композиція спецій 0,5-0,7
суха молочна сироватка 1,0-2,5.
Formula invention
Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt%
trimmed pork fat 25,0-34,0
Beef cutlet 21,0-30,0
chicken odnosortne 30,0-33,0
onion 4,0-5,0
quail eggs 3,5-6,0
salt 1.8-2.0
composition of spices 0.5-0.7
milk whey1,0-2,5
Опис
Ключові слова
свинина, суха молочна сироватка, фарш, pork, milk whey, ground beef, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент № 105099 Україна МПК51 А23L 1/31 Фарш для напівфабрикату замороженого, у тістовій оболонці / Пасічний В. М., Чернюшок О. А., Степаненко І. О. заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № a2012 14243 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.04.2014, Бюл. №7