Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено вплив інноваційного розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості на рівень їх конкурентоспроможності. Визначено перспективні напрями активізації інноваційної діяльності. This paper investigates the impact of innovative development of domestic food industry to the level of their competitiveness. Perspective directions of innovative activity stirring.

Опис

Ключові слова

інноваційний розвиток, innovative development, конкурентоспроможність, competitiveness, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Пєтухова, О. М. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності / О. М. Пєтухова, Л. М. Герасименко (Закревська) // Сучасні проблеми управління : зб. матер. Першої міжнар. наук.-практ. конф., 30 листопада - 1 грудня 2001 р., м. Київ. — К. : “Політехніка”, 2001. — С. 438-439.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced