Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі досліджено вплив інноваційного розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості на рівень їх конкурентоспроможності. Визначено перспективні напрями активізації інноваційної діяльності. This paper investigates the impact of innovative development of domestic food industry to the level of their competitiveness. Perspective directions of innovative activity stirring.
Опис
Ключові слова
інноваційний розвиток, innovative development, конкурентоспроможність, competitiveness, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Пєтухова, О. М. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності / О. М. Пєтухова, Л. М. Герасименко (Закревська) // Сучасні проблеми управління : зб. матер. Першої міжнар. наук.-практ. конф., 30 листопада - 1 грудня 2001 р., м. Київ. — К. : “Політехніка”, 2001. — С. 438-439.