Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано особливість конкурентноспроможності виробництва м’ясної продукції. Розглянута структура витрат на інноваційну діяльність м’ясопереробних підприємств Feature analyzes the competitiveness of meat products. The structure of expenditure on innovation meat processing plants.

Опис

Ключові слова

мясна продукція, інноваційна діяльність, конкурентноспроможність, meat products, innovation, competitiveness, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Кундєєва, Г. О. Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості / Г. О. Кундєєва // Диверсифікація інноваційного розвитку національного господарства : міжн. наук.-практ. конф. - Кременчук, 2010. - С. 121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced