Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано особливість конкурентноспроможності виробництва м’ясної продукції. Розглянута структура витрат на інноваційну діяльність м’ясопереробних підприємств
Feature analyzes the competitiveness of meat products. The structure of expenditure on innovation meat processing plants.
Опис
Ключові слова
мясна продукція, інноваційна діяльність, конкурентноспроможність, meat products, innovation, competitiveness, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості / Г. О. Кундєєва // Диверсифікація інноваційного розвитку національного господарства : міжн. наук.-практ. конф. - Кременчук, 2010. - С. 121.