Touring the chocolate museums in Europe

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Eating chocolate brings much pleasure to both children and adults. Another big pleasure is visiting museums to find out something new and interesting. So, it is not a surprise that one day these two pleasures combined in a world of a chocolate museum. After visiting them, one can learn the history of the royal sweets, the technology of their production, and to see the pure art works made out of chocolate. Вживання шоколаду приносить велике задоволення для дітей і дорослих. одне одне велике задоволення відвідування музеїв, щоб з'ясувати, щось нове і цікаве. Таким чином, це не дивно, що в один прекрасний день ці два задоволення в поєднанні в світі шоколадний музей. Після відвідин їх, можна дізнатися історію королівських солодощів, технології їх виробництва, і, щоб побачити чисті твори мистецтва, зроблені з шоколаду.

Опис

Ключові слова

шоколадні музеї Європи, подорожування, туризм, шоколадные музеи Европы, путешествия, chocolate museum in Europe, traveling, tourism, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Girak, R. Touring the chocolate museums in Europe / Ruslan Girak, Nataliya Naumenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 40-41.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced