Ферментація мелясного сусла

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З використанням основних елементів гнучкої технології вчені інституту розробляють нову технологію двоступінчастої ферментації, яка вперше дасть змогу одержувати хлібопекарські дріжджі з одночасним вмістом спирту в зрілій бражці до 10— 10,5 об. %. Using the basic elements of flexible technology institute scientists are developing a new two-stage fermentation technology, which will allow for the first time to get baking yeast alcohol content while in brazhtsi mature to 10 - 10.5 vol. %.

Опис

Ключові слова

мелясне сусло, melyasne wort, спиртова ферментація, спиртове бродіння, alcoholic fermentation, alcoholic fermentation

Бібліографічний опис

Олийничук, С. Т. Ферментація мелясного сусла / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовський //Харчова і переробна промисловість. - 1995. - № 7. - С. 9-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced