Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
Опис
Ключові слова
барда, bard, спирт, зерно, заміс, мелясне сусло, комплексна технологія, alcohol, batch, melyasne wort, grains, complex technology
Бібліографічний опис
Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський, І. Іващенко та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 11. - С. 24-25.