Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.

Опис

Ключові слова

барда, bard, спирт, зерно, заміс, мелясне сусло, комплексна технологія, alcohol, batch, melyasne wort, grains, complex technology

Бібліографічний опис

Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський, І. Іващенко та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 11. - С. 24-25.

Зібрання