Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати досліджень процесу сушіння суміші рисового борошна з буряковим барвником різними методами енергопідведення для отримання наповнювача у виробництві м’ясомістких продуктів, які потребують додаткового підфарбовування нем’ясної сировини, доведена можливість використання комплексної суміші з барвником як харчової добавки для покращення структурних та органолептичних властивостей. The paper studies the process of drying a mixture of rice flour with beetroot dye different methods of energy supply to produce ingredient in m'yasomistkyh products that require additional nem'yasnoyi coloring materials, proven ability to use complex mixture of dye as a dietary supplement to improve the structural and organoleptic properties.

Опис

Ключові слова

сушіння, буряковий барвник, комплексна суміш, комбінований метод, опромінення, drying, beet dye, complex mixture, combined method, irradiation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко / Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – Вип. 45, Т. 2. - С. 56-60.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced