Предметно - тематична характеристика лексики на позначення назв їжі у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови»

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливою складовою частиною матеріальної культури кожного народу є його їжа. Її характер залежить від багатьох факторів: соціально-економічного становища людини, історичних умов, природно-географічного середовища, напрямку господарської діяльності тощо. An important part of the material culture of every nation is its food. Her character depends on many factors: socio-economic status human, historical conditions, natural and geographical environment, direction economic activity and so on.

Опис

Ключові слова

бульйон, голощак, борщ, soup, broth, holoschak, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Бусела, В. Т. Предметно - тематична характеристика лексики на позначення назв їжі у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови» / В. Т. Бусела, О. М. Бажан // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 12.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced