Кафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливою тенденцією у розвитку сучасної харчової промисловості є встановлена науковцями Національного університету харчових технологій та інших організацій можливість надати практично всім традиційним харчовим продуктам оздоровчих, профілактичних, лікувальних властивостей, завдяки використанню новітніх технологій перероблення сільськогосподарської та лікарської сировини, а також збагачення біологічно активними інгредієнтами харчових продуктів. An important trend in the development of modern food industry is established scientists of the National University of Food Technology and other organizations able to provide almost all the traditional foods of health, preventive and curative properties, through the use of new technologies and medical processing of agricultural raw materials and enrichment of bioactive food ingredients.

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, індустрії здорового харчування, технології, health products, healthy food industry, technology, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Кафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчування / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced