Фітопорошки для здорового харчування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасні технології дозволяють інтенсивно розвивати виробництво порошкових напівфабрикатів практично з будь-яких видів рослинної сировини, включаючи вторинні сировинні ресурси. Modern technologies allow to rapidly develop the production of semi-finished powder with almost any type of plant material, including secondary raw materials.

Опис

Ключові слова

здорове харчування, сучасні технології, фітопорошки, healthy food, modern technology, fitoporoshky, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Фітопорошки для здорового харчування / Г. О. Сімахіна, О. Г. Пшеницький / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced