Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хліб - це один з найпопулярніших харчових продуктів українців. Тому не
дивно, що саме він дуже часто використовується як основа для виготовлення продуктів оздоровчого спрямування. У раціоні харчування українців переважають сорти хліба, виготовлені з використанням хлібопекарських дріжджів. Внесення до рецептури хліба компонентів, здатних згубно впливати на життєдіяльність
хлібопекарських дріжджів, негативно позначається на протіканні технологічного
процесу та якості готового продукту.
Bread - is one of the most popular Ukrainian food. It is therefore not
surprising that it is often used as a basis for making
Health Products guidance. In the diet is dominated by Ukrainian
breads made using baking yeast. Introduction
recipes for bread components can adversely affect the livelihoods
baking yeast affects the flow of technological
process and the quality of the finished product.
Опис
Ключові слова
хліб, хлібопекарські дріжджі, кореневі прянощі, bread, bakery yeast, root spices, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Івчук, Н. П. Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 47.