Інноваційні технології оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле та тортів і тістечок функціонального, дієтичного і дієтично- функціонального призначення

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена інноваційна технологія оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле: функціонального призначення - «Сюрприз» на основі використання цукру білого кристалічного і лактулози; дієтичного призначення - «Диво» на основі використання моносахариди фруктози; дієтично-функціонального призначення - «Файна» та «Рожевий» на основі використання сумішей фруктози з цукрозамінниками нового покоління еритритолом та мальтитолом відповідно. Розроблено торти на основі нових видів напівфабрикатів типу суфле, функціонального призначення - «Ніжність», дієтично-функціонального призначення: «Опера», «Шоко», «Малинка». Технологія оздоблювальних напівфабрикатів спеціального призначення захищена патентами України. Developed innovative technology semi finishing type souffle: a functional purpose - "Surprise" on the basis of sugar white and crystalline lactulose; dietary purposes - "Miracle" from using monosaccharides fructose; Dietary functional purpose - "Fine" and "pink" through the use of mixtures of fructose sweeteners, erythritol and a new generation maltytolom respectively. A cake from new types of semi souffle type, functional purpose - "Tenderness", dietetic and functional purpose: "Opera", "snac", "Malinka". finishing Technology special purpose semi protected by patents of Ukraine.

Опис

Ключові слова

напівфабрикат, суфле, інноваційні технології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, innovative technologies, semi souffle, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Інноваційні технології оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле та тортів і тістечок функціонального, дієтичного і дієтично- функціонального призначення / В. В. Дорохович, А. В. Мурзін / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 69.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced