Подолання дефіциту йоду шляхом споживання збивних кондитерських виробів оздоровчого спрямування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У зв'язку з депопуляцією, яка спостерігається в Україні протягом останніх десятиліть, проблема оптимізації асортименту оздоровчих харчових продуктів набуває особливої гостроти. Дефіцит йоду і білка є глобальними проблемами в харчуванні людства і зокрема школярів. Це стосується в першу чергу тих дітей, які проживають в йододефіцитних регіонах. Due to depopulation, which is observed in Ukraine over the past decades, the problem of optimizing the range of health foods is particularly acute. Iodine deficiency and protein are global problems in human nutrition and in particular students. This applies primarily to those children who living in iodine deficiency areas.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, харчові продукти, йод, food products, iodine, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Подолання дефіциту йоду шляхом споживання збивних кондитерських виробів оздоровчого спрямування / Н. П. Шаповалова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced